Luonnon helmassa -konsertista lahjoitus Laululinnun metsälle

Tulevassa Luonnon helmassa -kevätkonsertissamme laulamme ohjelmistoa, joiden sanoituksista löytyy viittauksia luontoon, kukkiin ja puutarhaan. Niinpä päätimme, että teemme myös konkreettisen teon luonnon puolesta, ja lahjoitamme jokaisesta normaalihintaisesta lipusta yhden euron Luonnonperintösäätiölle Laululinnun metsä -keräykseen.

Laululinnun metsä on kuoronjohtajamme Milla Käyhtyn perustama keräys, johon hän haluaa haastaa erityisesti kuoroja, laulajia ja laulusta pitäviä mukaan – ja kaikkihan me ainakin linnunlaulusta pidämme!

Luonnonperintösäätiö suojelee ensisijaisesti uhanalaista metsää ja lahjoitusvaroin hankkii ja rauhoittaa suojelemansa alueet pysyvästi. Keräyksen avulla voidaan auttaa metsälintuja ja muita elinvoimaisesta ja monipuolisesta metsäympäristöstä riippuvaisia lajeja. Vastavoimana yksipuolisille metsille halutaan suojella metsää, jossa toteutuu aito luonnon monimuotoisuus. Tässä metsässä linnut laulavat ja pesivät vapaasti.

Kevätkonsertti “Luonnon helmassa” järjestetään sunnuntaina 5.5.2024 klo 14 Kalliolan setlementtitalon Sirenius-salissa, Sturenkatu 11, Helsinki. Liput 12 €, ennakkoon kuorolaisilta tai lippukaupasta.

Etkö pääse konserttiimme tai haluat lahjoittaa enemmän Laululinnun metsälle? Voit tehdä sen Luonnonperintösäätiön sivuilla suoraan juuri tälle kampanjalle!